House S2

House S2

Icon Documentation

Building Plans

Main Content

Main

MORENO • BUENOS AIRES
  • Solar Control
  • Natural Ventilation
  • RECYCLABLE AND RENEWABLE MATERIALS
  • Natural Ventilation
  • Domotic
  • % Led

The design of the house adopts a morphology composed of two juxtaposed volumes. On the ground floor, where the public living-dining program is located, emphasis is placed on the visuals connecting through the garden. Space is diagrammed in such a way that all interior-exterior barriers disappear. On the top floor lays the private program, the master bedroom with its bathroom and dressing room, along with a secondary bedroom with bathroom and a studio. The latter has access to an exterior expansion, facing the terrace that is generated by the crossing of the two volumes.